FrokenBenedicte - Glad jente fra Fredrikstad! Blogger om min hverdag, klær, sminke og mennesker jeg bryr meg om! Nå jobber jeg i Gullfunn, og trives utrolig godt med det! Legg meg gjerne til som venn! benedictezimmermann@gmail.com

Essie Wicked


Nå har jeg kjøpt min første Essie neglakk! Og jeg er stor fornøyd. De er jo ganske dyre, så jeg har egentlig holdt meg til de billige merkene.. Men tror jeg må gå over til dette merket nå, de er jo så bra! 


Det er en mørk, mørk brunfarge. Kan ofte se svart ut også. Og tror den skal passe perfekt til julebord kjolen jeg skal ha på meg imorgen!

Hva synes dere om Essie?

Dato.23.11.2012 klokken.18:04 Kategori: Hår/Sminke/Negler Kommentarer: 1

Brude hår modell


Idag stod jeg opp kl 10.34, og klokken skulle ringe 10.38, så det var deiig å stå opp av seg selv rett før klokken skulle ringe, hev på meg noen klær og sminket meg, før jeg dro videre til Halden. Der skulle jeg være brude hår modell for en venninde av meg, hun er SÅ flink!

Her er bilde av resultatet:


Når vi var ferdig lagde hun to andre frisyrer på meg bare for moro skyld, og her er de:

 

Det har vært en super dag hittil!

Hva har dere gjort da?

Dato.01.11.2012 klokken.16:14 Kategori: Hår/Sminke/Negler Kommentarer: 1
Benedicte Zimmermann

Glad jente fra Fredrikstad! Blogger om min hverdag, klær, sminke og mennesker jeg bryr meg om! For tiden jobber jeg på Gullfunn som ekstrahjelp! Men begynner på Adam og Eva frisørskole Januar 2013, noe jeg gleder meg utrolig mye til! Legg meg gjerne til som venn! benedictezimmermann@gmail.com


DesignIna Anjutahits